Freya – Rundt egetræsbord med udtræk

Rundt egetræsbord i klassisk nordisk design

Fra: 7.950 kr.

Beskrivelse

Freya er et rundt egetræsbord i massiv egetræ. Bordet udtrykker klassisk nordisk enkelthed sammen med bordkantprofilens elegante vinklede kant.

Et rundt egetræsbord med udtræk giver gode indretningsmuligheder i mindre boliger til hverdag, og når behovet pludselig opstår, kan man med de ekstra tillægsplader sagtens have plads til venner og familie.

Hos Ksign elsker vi egetræ

Egetræ er en træsort med en lang historie og som gennem tiderne er blevet anvendt flittigt til alt fra bygningsværker, skibe og møbler. Ikke alene er egetræ et utroligt stærk træ, som potentiel vil kunne holde i generationer, men også et utroligt smukt materiale, som med sine markerede årer og organiske udtryk gør hvert et spisebord til noget unikt og sin helt egen.

Med et egetræsbord får I et spisebord for livet, et naturprodukt med omtanke for bæredygtighed og et rigtig fint alternativ til den køb og smid væk samfund vi lever i.

Standard specifikationer

Materiale:
Bordhøjde:
Udtræk:

Massiv egetræ
73 cm
Leveres med 2 tillægsplader

Tilpas dit spisebord

Vi tilpasser gerne spisebordet efter dine ønsker for mål og sammensætning. Så ønsker du f.eks. en anden højde eller bare generel størrelse, så kontakt os endelig og lad os sammen designe dit drømmemøbel.

Forventet leveringstid er 4 – 5 uger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.