Om Ksign

Kent Gjørup i gang med at lave bordben til laminatbord

Ksign er et lille snedkeri i Durup i Nordvestjylland med rødder fra 2012. Når du besøger vores snedkeri, dufter det af træ og bearbejdede træspåner ligger i små bunker i hjørnerne. Her står opskæringssav, computerstyrede maskiner og drejebænk klar til at arbejde på træets præmisser med kvalitet, håndværk og god service for øje.

Bag håndværket står Ksigns snedkermester Kent, der med mange års erfaring lader sig inspirere af Skandinaviens tradition for enkelt og minimalistisk design. Kent har produceret alt lige fra møbler til boligformål, butiksinventar, hotelinventar og forskelligt skibsinventar. Uanset formål er det vigtigt for Ksign, at design og anvendelighed går hånd i hånd, uden omkostningerne løber løbsk.

Service som vi selv vil have det

God service er et must, og du slipper ikke for os, før du er tilfreds. Vi pakker og sender selv alle færdigproducerede møbler direkte til dig uden omkostningstunge mellemled.

Customize – dit design

Udover møblerne på ksign.dk er vi altid åbne for gode ideer og hjælper gerne vores kunder med at designe møbler efter individuelle ønsker. Vi er forskellige og det er vores smag og indretning også, derfor kan Ksigns møbler også tilpasses den enkelte kunde. Kontakt os og lad os tage en snak om dit ønske.

Vi arbejder med træVi passer på træ og miljø

Træets præmisser og udtryk er vores hjertesag samtidig med, at vi går alle processer i produktionen grundigt igennem for at opnå så effektiv en produktion uden at skade miljøet. Derfor er vores træ- og pladeprodukter også FSC-godkendte, hvorved man sikrer genplantning af skove og skåner miljøet.

Salgs- og leveringsbetingelser